...

Udgivet: 24-03-2020

Kategori: Atofte

Atofte har afleveret årsregnskab for 2019

Hvor tit skriver virksomheder et indlæg om deres årsregnskab? Sjældent. Men det gør vi, for vi er anderledes. Vi vil gerne fortælle om vores fortid, nutid og fremtid. Vores mission, vision og kerneværdier. For hvordan står det til i Atofte.

Den 14. marts 2020 godkendte generalforsamlingen i Atofte årsrapporten, som herefter er blevet indgivet til offentliggørelse. Den kan nu tilgås via cvr.dk. Men i dette indlæg vil vi fortælle lidt om os, Atofte, og vores tilblivelse og stifter, Andreas.

I januar 2019 blev Atofte stiftet af vores ejer, Andreas. Han stiftede Atofte for at hjælpe mindre virksomheder med at lave en hjemmeside og forbedre deres kommunikation udadtil, eks. gennem opslag på deres sociale medier. Han har længe haft lyst til at bidrage til udviklingen af små lokale gårde, håndværkere m.v. Som, dengang, 15-årig var det en kæmpe omvæltning at starte firma. Regnskab, løn og administration er bare få af de ting, man skal have styr på, udover ens kerneydelser. Det kan være nyt for almindelige startups, men som 15-årig er det særligt anderledes.

Andreas var i Sjællandske og Dagbladet, hvor det blev til en artikel om dét at være ung i startup- og forretningsmiljøet. Hvordan bliver man taget seriøst? Det har været en af vores kernesager gennem vores første år og vil fortsætte med at være det - nemlig, at man på trods af sin unge alder skal vurderes ud fra kvalifikationer og interesse. Artiklen kan læses her (link).

Den 7. januar 2020 fyldte Atofte 1 år. Det var en fejring af en milepæl for os. Med 1 års erfaringer og oplevelser i rygsækken står vi nu endnu bedre rustet til at klare opgaver - interne som eksterne.

Ligesom alle andre IVS’er derude sidder vi med bolden på egen banehalvdel ift. den obligatoriske omdannelse til ApS inden medio april 2021. Vi glæder os selvfølgelig til at lade os omdanne til ApS og forventer at dette sker igennem 2020.

For fremtiden satser Atofte endnu mere på vores ønske om skabe den rette digitale identitet til de danske selvstændige og virksomheder. Vi retter snoren en smule ind og går efter de mindre selskaber, i stedet for helt nystartede iværksættere, da vi ved at det er her, vi kan hjælpe allermest til. Her kan vi give virksomhederne et indblik i deres internettrafik, forbedre brugeroplevelsen og skabe en dynamisk oplevelse på tværs af sociale profiler og hjemmeside.

Vores vision er at være de bedste til at rådgive og ikke mindst forstå kundernes behov og gøre opmærksom på muligheder, de endnu ikke selv havde set.

Har du brug for hjælp?